Atletiek

On your mark! Get set! Go!  

Mythische woorden voor elke atleet die ooit droomt van de Olympische piste. Of het nu om een loopnummer gaat, speerwerpen of hoogspringen, het vereist opperste concentratie en doorzettingsvermogen. Maar vooral aangepast schoeisel en kledij. Kom in de winkel ons gamma spikes, cardiometers en andere uitrusting zelf ontdekken.  

Schoenen

Schoenen

Kennis ter zake

Wie in de atletiekwereld vertoeft, kent het belang van de juiste schoen – en het juiste materiaal in het algemeen - voor de juiste omstandigheden. Het kan leiden tot een topprestatie of dat persoonlijk record dat je najaagt. Wij kennen er alles van, want onze medewerkers op de loop- en atletiekafdeling zijn zelf atleten en aangesloten bij atletiekclubs. 

Ook de doorwinterde atleet begeleiden we met een persoonlijke aanpak. Die bestaat uit een uitgebreide voetscan en test op de loopband. Eenmaal we het profiel van je voet hebben, kan je kiezen uit een breed gamma. De klassieke loopschoen om te trainen, maar ook wedstrijdschoenen voor stratenlopen en langeafstandslopen (marathons, trail running), diverse types spikes voor elke discipline en elk type ondergrond zoals de indoorpiste de atletiekbaan buiten of de veldcross. De nieuwste trends zoals schoenen met carbonplaat (of nylonplaat) zitten in ons assortiment. 
 

Materiaal

Van clubshirt tot sportvoeding en meters 

In onze winkel heb je een uitgebreid assortiment kledij voor de atleet in jou. Van de zeer lichte wedstrijdkledij tot de gewatteerde en winddichte lange broeken waarmee je in de koudere maanden aan jouw basisconditie werkt. Of waarmee je je warm houdt net voor de wedstrijd. Topsport Lebbeke heeft een heel intense samenwerking met verschillende atletiekclubs waarvoor we op maat en gepersonaliseerde kledij kunnen aanleveren. Hoor zeker eens bij jouw club naar de mogelijkheden. 

Een professioneel ingestelde atleet kent ook de waarde van de juiste voeding en drank. Bij ons kan je terecht voor diverse producten die voor de wedstrijd het lichaam een goede energiereserve laten opbouwen, die tijdens de wedstrijd je de nodige suikers en vocht geven en na de wedstrijd jou sneller laten recupereren. Wat je moet drinken, hangt af van de sport, het moment (in opbouw, wedstrijd, …), het seizoen, en hoeveel vocht jouw lichaam verliest tijdens het sporten. Ja kan dan heel simpel meten door je voor en na een looptocht of wedstrijd even te wegen. Maar onze experten helpen je graag bij het kiezen van de juiste sportvoeding. 

Daarnaast kan je bij Topsport Lebbeke terecht voor allerhande accessoires waaronder een uitgebreid gamma hartslagmeters. 

Dit vindt u misschien interessant

€ 160,00
Asics
€ 150,00
Brooks
€ 199,99
Polar

Ontdek meer info en nieuws