Voetbal

Voetbal is nog steeds de meest beoefende ploegsport in België. Op clubniveau bieden we een uitgebreid partneraanbod, maar ook als individuele speler vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Graag elk seizoen een nieuw paar flashy voetbalschoenen? In ons aanbod vind je zeker je ding, dus kom zeker langs. Toch niet gevonden wat je wil? We bestellen met plezier jouw favoriete paar bij Nike, Adidas, Puma of een van onze andere voetbalmerken.  

Voetbalschoenen

Schoenen

Ook voetballiefhebbers zijn bij Topsport Lebbeke aan het juiste adres voor hun voetbalschoenen. Hoewel jonge spelers opkijken naar hun favoriete speler en dan vaak hetzelfde model wensen, is het toch aangeraden om je in de keuze van de voetbalschoen door onze voetbalspecialisten te laten begeleiden. Zij hebben niet alleen jarenlange ervaring met onze producten, maar staan zelf nog regelmatig op het veld om een balletje te trappen... 

De schoen die de wereldspits bij jouw favoriete topploeg draagt, is misschien niet het ideale model voor jouw voet. Net zoals bij andere schoenen (loopschoenen, skibotten, …) heeft elke schoen een andere leest en wreef. Uit een heel breed assortiment van alle topmerken halen onze mensen er voor jou de ideale voetbalschoen uit: een waarvan je haast niet voelt dat je hem aan je voeten hebt, maar die je met meer precisie op doel laat trappen. Zowel voor op gras, kunstgras of indoor hebben we in alle prijsklassen de geschikte voetbalschoen.
 

Voetbalkledij

Materiaal

Voetbalkledij

Echte supporters steunen hun ploeg door en door, en die liefde voor de clubkleuren laten ze graag zien. In onze winkel vind je in kleine en grote maten de officiële uitrusting van de grote Belgische ploegen en van verschillende buitenlandse topploegen uit onder meer de Engelse en Spaanse competities. En natuurlijk niet te vergeten: onze eigen nationale voetbalploeg! Al dan niet bedrukt met de naam van jouw favoriete speler!

Uiteraard hebben we ook een aanbod ‘neutrale’ shorts en voetbalshirts waarmee je je voetbaltrainingen kan afwerken.

Materiaal

En over trainen gesproken: check zeker de materialen om jouw skills te verbeteren, zoals onder meer de street kickerbal, maar ook bv. scheenlappen, keepershandschoenen, etc. 

Dit vindt u misschien interessant

Ontdek meer info en nieuws