Het Topsport team
Heet je welkom

Hugo De Schrijver

Hugo De Schrijver

Zaakvoerder
Jouw raadgever voor: techniek in alle sporten

Toen de 5 kinderen in 1994 de zaak van hun vader overnamen, was Hugo samen met zijn broer Bert een van de drijvende krachten achter de uitbreiding qua oppervlakte en assortiment.  

Als Licentiaat (master) Lichamelijke Opvoeding heeft hij vooral aandacht voor techniek in de sport. In zijn vrije tijd is Hugo nog steeds actief in competitievoetbal, atletiek, tennis, wandelen, ski en snowboard.  

Bert De Dchrijver

Bert De Schrijver

Medezaakvoerder
Jouw raadgever voor: teamwear en sportschoenen algemeen

Samen met zijn broer Hugo staat Bert als medezaakvoerder in voor de dagelijkse leiding van Topsport Lebbeke. Het hart van deze regent Lichamelijke Opvoeding ligt als gewezen speler bij het voetbal.  

Bert specialiseert zich in de schoenen voor verschillende sporten. Maar hij kijkt vooral naar de noden van sportclubs en verenigingen. Voor truitjes, training, T-shirts, sweaters en de bedrukking ervan moet je bij Bert zijn. Ook van bekers en trofeeën – die op een tornooi niet mogen ontbreken - weet hij alles af. 

freddy

Freddie De Feyter

Jouw raadgever voor: Atletiek en fietsen

Freddie is als sinds het begin een vertrouwd gezicht in Topsport. Deze regent Lichamelijke Opvoeding weet als gewezen topatleet en gedreven fietser wat lopers en wielrenners echt nodig hebben. Hij zorgt ervoor dat ons aanbod running en cycling, zowel op vlak van schoenen als kledij, altijd up-to-date is.  

In zijn vrije tijd geeft hij als trainer zijn ervaring door aan jonge sporters.  

Iljen Keppens

Iljen Keppens

Jouw raadgever voor: Tennis en sportschoenen algemeen.

Tennis, padel, badminton, … voor alle info over racketsports is deze actieve tennisser jouw man. Maar Iljen houdt het niet bij één sport. Hij is ook jouw specialist in schoenen voor voetbal of andere sporten. 

Iljen is daarnaast de drijvende kracht achter de afdeling teamwear. Kledij bestellen, het ontwerp doorgeven, alles klaarzetten voor de bedrukking en de bedrukte outfits uiteindelijk afleveren, ... Hij maakt er een sport van om alles op tijd en nauwkeurig af te handelen.  

Philippe Baeck

Philippe Baeck

Jouw raadgever voor: wintersport, techniek en sportschoenen algemeen

Philippe geeft deskundig advies over alles wat je nodig hebt om te voetballen, te fietsen en te lopen. Maar tijdens de wintermaanden slalomt hij vlot door naar de wintersportafdeling. Hij zorgt ervoor dat je perfect én stijlvol op de latten of het board staat met de juiste boots, ski’s, bescherming en outfit. Afstellen van ski’s op jouw maat, herstellen en oplappen van hardware, … niets ontsnapt aan het oog van deze perfectionist.  

Renilde

Renilde Marcy

Jouw raadgever voor: textiel, met specialisatie in voetbal, zwemmen en wandelen
Het juiste schoeisel is één zaak, maar veel sporters onderschatten nog te vaak het belang van het juiste textiel. Welk type shirt draag je best in de winter? Wat zijn de voor- en nadelen van elke textielsoorten? Zwem je met neopreen effectief sneller? Voor Renilde is geen enkele vraag te veel. Renilde kent ons grote aanbod als haar broekzak en haalt er zo jouw perfecte sportoutfit uit. 
Ken Van Damme

Ken Van Damme

Jouw raadgever voor: voetbal, tennis en sportschoenen algemeen

Ken heeft twee grote passies: voetbal en tennis. Als actief competitievoetballer en tennisser is hij dan ook de perfecte man om op basis van zijn eigen ervaring en een uitgebreide materiaalkennis, advies op maat te geven. Maar ook voor het gepaste schoeisel in andere sporten kan je bij hem terecht. 

Bart Segers

Bart Segers

Onze raadgever voor: facturatie en bestellingen

Hij heeft misschien de meest zittende job van ons allemaal, maar zelfs onze boekhouder Bart komt uit de atletiekwereld. Hij zorgt voor de opvolging en controle van onder meer aankoopbons, bestellingen en facturen.  

Kristof Van Der Borght

Kristof Van Der Borght

Jouw raadgever voor: het moeilijkere drukwerk

Topsport Lebbeke is partner van heel wat sportclubs en verenigingen, daar kan je niet naastkijken. Om jouw sporttextiel te personaliseren, doen wij in-house een beroep op onze zeefdrukker Kristof. Hij kent deze druktechniek als geen ander en zelfs op de moeilijkste textielsoorten levert hij perfect werk af. 

Luc Barth

Luc Barth

Jouw raadgever voor: onderhoud van jouw ski’s of snowboard

Langs blauwe, rode of zelfs zwarte pistes de berg afkomen… dat kan alleen maar met perfect materiaal. En hiervoor ben je bij Luc aan het juiste adres. In de wintermaanden neemt hij jouw ski’s of snowboard onder handen en slijpt en waxt hij zodat je door de sneeuw klieft. In de andere seizoenen helpt hij met de bedrukking van sporttextiel en is hij onze technicus van dienst. 

arno

Arno De Feyter

Jouw raadgever voor: Atletiek en fietsen

Al van jongs af aan is Arno kind aan huis op de atletiekpiste in Lebbeke. Als hij geen kilometers aan het vreten is tijdens trainingen en wedstrijden, vind je Arno sinds 2019 vnl. op de loopafdeling. Hij is dan ook de uitgelezen persoon om onze klanten van gepast advies te voorzien als het aankomt op atletiek, lopen en fietsen. Als lid van AC Lebbeke wint Arno al eens een wedstrijd of 2 in zowel de cross als op de piste. 

Daarnaast is Arno ook de man achter de knoppen van onze social media kanalen. 

maggy

Maggy Van Der Meersch

Jouw raadgever voor: textiel & kassa

Sinds 2020 versterkt Maggy ons team aan de kassa. Zij zorgt er bovendien voor dat de kledij steeds netjes in de winkel hangt. Zo vinden klanten snel hun gerief. Toch de weg kwijtgeraakt? Maggy kent de winkel vanbinnen en vanbuiten, en beantwoordt al je vragen met een glimlach. In haar vrije tijd geniet ze ervan te wandelen met haar kleinzoontje.

els

Els Holbrecht

Jouw raadgever voor: textiel & kassa

Els is sinds 2020 een van de dames die je met een glimlach helpt aan de kassa, en die je ook wegwijs maakt doorheen ons ruim aanbod sportkledij. Weet je niet goed waar je wat kan terugvinden? Els gidst jou met veel plezier door de winkel.