Nieuwe website
uit de startblokken  

De kracht van Topsport Lebbeke zit hem in zijn ruim aanbod, zijn klantgerichtheid en zijn expertise. Het is een heel gemoedelijke winkel waar je steeds kunt rekenen op deskundig advies. Met de nieuwe website willen we die expertise ook online delen met onze klanten.  

Op de blog vind je al enkele artikels met tips & tricks en advies. Ook als we leuke nieuwtjes hebben, zal je die daar terugvinden. Als je benieuwd bent naar ons team, dat vind je – heel verrassend – onder ‘Team’ ;)  

Je zal merken dat je ook een deel van ons aanbod online kan raadplegen en bestellen. Hoe gaat dan in zijn werk? Als je op zoek bent naar bv. nieuwe voetbalschoenen of loopschoenen, dan kan je die op onze website terugvinden en meteen reserveren. Wij bekijken dan of dat artikel in jouw maat beschikbaar is. Als dat het geval is, ontvang je binnen de 24u (op werkdagen) een bevestiging en de mogelijkheid om jouw reservatie te bevestigen en te betalen. Nadien kan je je bestelling meteen afhalen aan de kassa in de winkel (tijdens de openingsuren natuurlijk) of wij verzenden ze naar jou thuis. 

Al van het prille begin werkt Topsport samen met heel wat clubs. Ben je op zoek naar clubmateriaal? Daar kunnen wij voor zorgen, van A tot Z. Bovendien kunnen jouw leden gemakkelijk in de winkel komen passen en nadien (al dan niet online) hun bestelling doorgeven. Je leest er meer over op de pagina Sportclubs. 

Veel surfplezier op onze website, en kom zeker langs in de winkel! Wij helpen jou met heel veel plezier aan het perfecte sportmateriaal.  

Tot dan! 
Team Topsport