Wandelen & trekking 

Een korte wandeling bij jou in de buurt? Of ga je voor een van de vele uitgestippelde GR-wandelroutes? Bij ons vind je de juiste wandelschoenen, kledij en accessoires voor elke tocht. Van drinkbussen en rugzakken tot wandelstokken en kampeermateriaal voor de echte trekkers. 

Schoenen

Perfect passende wandelschoenen zijn erg belangrijk om van kilometers wandelplezier te kunne genieten. Daarom helpen onze hiking-experts je graag verder in de winkel. Samen bekijken we hoe vaak en hoe lang je wandelt, en wat voor type wandelingen je maakt. Nadien bekijken we de manier waarop je stapt. Indien nodig voeren we nog een fitting uit, zodat je wandelschoenen als gegoten zitten. Kom dus langs in onze winkel en wandel buiten met de perfecte hiking shoes!

Wandelschoenen
Wandelkledij

Kleding

Zeker bij uitgebreide wandelingen is aangepaste kledij een must. In de zomer draag je liefst lichte en ademende kleding. Maar zeker in de winter wil je vocht en koude je wandelplezier niet laten vergallen. Bij Topsport beschikken we over een ruim aanbod outdoor kleding, waarmee je klaar bent voor lange wandeltochten zonder onderkoeld of net verhit te geraken.

Ontdek meer info en nieuws

Save the date! Op vrijdag 1 december  openen we de deuren van onze gloednieuwe winkel op de