Ontdek de nieuwste collectie herfstjassen bij Topsport!

Voelde je het al? De koude temperaturen zijn terug in het land, en daarom hebben we goed nieuws voor jou! Topsport stelt je graag de nieuwste herfstjassencollectie voor, nu beschikbaar in onze pop-up winkel in Sint-Gillis-Dendermonde. Onze collectie omvat vooraanstaande merken zoals Regatta, Jack Wolfskin, Icepeak en Luhta. Of je nu op zoek bent naar een warme herfstjas voor dames, heren of kinderen, we hebben voor elk wat wils.

En dat is nog niet alles! We hebben ook spannend nieuws voor de ski-enthousiastelingen. Begin december introduceren we onze exclusieve skicollectie op onze nieuwe locatie op de Mechelsesteenweg in Dendermonde! Kom zeker eens langs om de nieuwste trends en stijlen te ontdekken terwijl je jezelf voorbereidt op een fantastisch winterseizoen.

Bij Topsport zorgen we ervoor dat je altijd de beste keuzes hebt als het gaat om sport- en outdooruitrusting. Wacht niet langer en kom vandaag nog snel langs in onze pop-up winkel in Sint-Gillis om de nieuwste herfstjassen te bekijken!

Ontdek meer info en nieuws

Save the date! Op vrijdag 1 december  openen we de deuren van onze gloednieuwe winkel op de